Skyscraper
Skyscraper

WARTA BASA SUNDA

Alatan Duriat Sina Pegat, Dede Tega Ngaduruk Indah Hirup-hirup

foto

Alatan duriat sina pegat, Dede tega ngaduruk kabogohna hirup-hirup./antara/ist.

CBN.com.- Pulisi masih ngabeberik pamuda nu ngaran Dede (32), warga Desa Kertajadi, Kacamatan Cidaun, Cianjur, Jawa Barat, nu geus tega ngaduruk kabogohna, Indah Daniarti.

"Sanggeus nyiram korban ku BBM jenis pertalite, palaku kalayan luas ngahurungkeun seuneu nu balukarna korban ngalaman tatu beuleum meh 100 peresen. Nyeueung korban kaduruk, palaku langsung lumpat," saur Kapolsek Cidaun AKP Sumardi sakumaha warta nu diundeur CBN.com tina Antara.

Korban Indah Daniarti warga Kampung Bayuning, Desa Karangwangi, Kacamatan Cidaun, ngalaman kritis balukar tatu duruk anu kacida parnana. Kungsi meunang pitulung di puskesmas satempat, ngan pamustunganana kudu dirujuk ke RSHS Bandung alatan kudu diubaran sacara husus.

"Kaayaan korban kritis sahingga butuh tarekah ngubaran sacara husus. Sedengkeun palaku masih diudag ku patugas anu geus disebar ke sababaraha tempat. Aparat baris nyilidik motif di satukangeun aksi ngadurukna," saur kapolsek deui.

Kapolsek nambahan katerangan, saurna, pikeun ngudag palaku, pihakna ngayakeun gawe bareng jeung Polres Cianjur kaut Polda Jabar, kalayan harepan palaku gancang kacangkalak geusan tanggung jawab kana paripolahna.

Anapon Anggota Retana Kacamatan Cidaun, Sandi Guntara, nandeskeun motif di satukangeun aksi luas palaku cenah mah alatan nyeri hate dipegatkeun cintana ku korban sahingga palaku nekad ngabanjur korban ku pertalite terus diduruk hirup-hirup.
Eta informasi teh ditarima ti babaturan korban. (fen) **

Bagikan melalui
Berita Lainnya
Nu Kumejot Palay Geura Tepang
Kaom Samud Nangtang Siksa
Tinglalekik Nginum Cai Zamzam
Dipiwarang Meuncit Putrana
Sakulawarga Ngayonan Raja